Wednesday, 1 May 2013

Happy Labour Day

Assalamualaikum/Salam Sejahtera Semua.....


Dah lame x update blog rasa nya....
last sekali bulan 9 tahun lepas....punye lah lame kan...hahahahahaha

okay, kali nie aku nak update pasal labour day....sbb ape aku post pasal labour day nie....sbb aku skrg tgh praktikal dekat PERKESO Jalan Ampang.
walaupun praktikal, boleh lah dikata kan berkerjakan....
hahahaha...for the first time, aku menikmati keindahan Hari Pekerja dengan bangun lewat hari nie...
hahahahahaha
okay, itu saje rasa nya...
sbb aku tak ade idea nak tulis ape lagi...
hahahahaha

akhir kata
HAPPY LABOUR DAY 
kepada semua yang pekerja
thanks for reading
Come On ar!!!!!!!!!!!



4 comments:

  1. selamat hari pekerja.. hari untuk meatkan diri.. :D

    ReplyDelete
  2. 9 tahun lepas? cool... haha :P

    ReplyDelete
  3. ah ah, bulan 9 tahun lepas...huhuhuhu....time tu busy study...so skrg dh abeh study, so boleh nak nak update blog slalu...huhuhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...