Wednesday, 11 April 2012

Airbus A380 RC

Assalamualaikum/Salam Sejahtera semua.....

rase yew dah lame x update blog kan........busy sikit ar.....mcm2 keje kena wat....hahahaha
post kali nie....nak share ngan korg semua....minat aku......ni pasal kapal terbang Airbus A380.....
nie aku nak tunjuk kan video......bukan yang betul-betul tau....nie hanya remote control (RC).....
ader 3 video tau......jom kite layan....huhuhuhuhuhu









so ape pendapat korang ngan Airbus A380 RC???
bagi aku, satu hari nanti...aku nak beli....huhuhuhu
anyway.....
thanks for watching
come on ar!!!!!

3 comments:

  1. Aku dari awieomar.blogspot baru follow sini :D Keep bloging.

    ReplyDelete
  2. Salam Ramadhan dari awieomar.blogspot. Baru follow sini. Dengan ikhlas hati nak menjemput anda untuk sertai game top "BLOGGER" musim 3. Segala yang berkaitan pasal game untuk musim 1 & 2 boleh tinjau kat blog. Senang je caranya nak sertai game ni. Tak perlu buat apa apa entri. Hanya follow blog "Awie Omar" dan komen di mana mana entri dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE". Ganjaran wang tunai akan diberikan kepada johan. Harap sudi la sertai :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...